Fotomanér

Altibox Bedrift har ønsket en serie med merkevareprofilerende bilder som gir en tydeligere og mer visuell formidling av Altibox Bedrifts budskap. Scenariene skal sikre et helhetlig visuelt uttrykk samt styrke kjennskap til produkter og tjenester. Primært er dette scenarioer som tar utgangspunkt i relevante situasjoner hos bedriftkunder der personer er i fokus.

Personene skal være sjarmerende og til stede – ikke for polerte. De må fremstå som naturlige og ekte. Vi ønsker mennesker med glimt i øyet og uttrykkene i bildene bør gi en følelse av energi gjennom spontanitet. Som om bildet er skutt uten at hovedpersonen(e) selv er klar over det - fotografen fungerer som en observatør i en arbeidshverdag. Menneskene ser derfor aldri inn i kameraet.

Profilbilder

Det er tatt profilbilder for Altibox Bedrift som kan brukes i alt fra trykksaker, annonser, interne dokumenter, presentasjoner og liknende av Altibox Bedrift og våre partnere. Bildene kan brukes etter avtale med Altibox Bedrift og bildefiler kan forespørres hos Nina E. Mortensen på mail nina.mortensen@altibox.no. Bruken av bildene må godkjennes av henne før produksjon eller innrykk og merkes med:

Foto: Kimm Saatvedt / Coup

OVERSIKT PROFILBILDER

EKSEMPLER PÅ BRUK AV BILDER

Eksempel på bruk av foto i redaksjonell og kommersiell sammenheng. Dette er kun illustrasjonsbruk og alle bruk av bilder må godkjennes av Altibox Bedrift.